Ügyvédi Iroda

Dr. Kiss Gellért

Társasági jog

Cégalapítás

Általános és egyszerűsített eljárás keretében egyaránt vállalunk cégalapítást. Egyszerűsített eljárásban a jogszabálybanmeghatározott szerződésminta használata kötelez, így nincs lehetőség az esetleges specifikálásra.


Cégmódosítás

Mind általános, mind elektronikus eljárás keretében készítünk módosításokat.

Igény szerint a korábban alakult társasága okiratait átalakítjuk úgy, hogy azokat elektronikus eljárás keretében lehessen a késõbbikekben módosítani.


Szindikátusi szerződések

A felek közötti, nem nyilvános megállapodások készítése Irodánk egyik kiemelt szolgáltatása. Ügyfeleink ezekben a kontraktusokban szabályozhatnak a társasági szerzõdéstõl eltérõ vagy azon túlmutató szabályokat, így téve teljessé és hatékonyabbá a gazdasági együttmûködést.


Jegyzõkönyvek, belsõ szabályzatok, egyéb cégjogi dokumentációk elkészítése


Irodánk vállalja cégek belsõ szabályainak kidolgozását, már meglévõ szabályok, szabályzatok rendszerbe foglalását, formába öntését.


Közvetítünk igény esetén tagok közötti vitás helyzetek rendezésében, segítséget nyújtunk taggyûlések levezetésében és jegyzõkönyvek vagy egyéb dokumentációk elkészítésében egyaránt.


Taggyûlések levezetése


DKG

20/910-29-69- Cégalapítás- Cégmódosítás- Szindikátusi szerződések-Jegyzõkönyvek, belsõ szabályzatok, egyéb cégjogi dokumentációk elkészítése- Taggyûlések levezetése- Felszámolás

 


- Végelszámolás- Jogi tanácsadás


Főoldal Bemutatkozás
Elérhetőség